Løghaven

Løg er en meget gammel kulturplante, som menes at stamme fra det centrale Asien, hvor den var en af de vigtigste afgrøder.

Så velkommen i Løghaven med dejlige dufte, smukke blomster, masser af næring og ikke mindst coronafrit!

I løghaven finder du:

Finn Rudbeck-Larsen

Susanne Ulf Hansen 

Isabelle Strauss

Lis Glidal

Niels Lolle

Finn Rudbeck-Larsen

Normalt arbejder jeg med akvarelfarver, hvilket også har været tilfældet under coronakrisen. Krisen har for mig bl.a. betydet, at der er blevet mere tid og overskud til at interessere sig for andre kreative processer samt et endnu større engagement i naturen, hvilket i forbindelse med min kones grafik førte mig på sporet af digitalt skabte billeder. Det er det såkaldte fotolag, som trykkes som cicléetryk.

Lidt om teknikken

Disse billeder skabes digitalt på computeren ved sammenredigering af f.eks. 2 eller 3 egne fotos, hvoraf det ene kan være et ganske almindeligt foto og det andet et foto af en af mine akvareller eller dele heraf. Det færdige billede sendes derefter til et trykkeri, som er specialiseret i denne form for tryk. Dvs. at der printes i høj kvalitet på lærred, fotopapir eller akvarelpapir med en certificeret printer med vandbaseret blæk i mindst 9 trykfarver plus sort. Foreløbig er billederne trykt i oplag på 4 og 5.

Motiverne er valgt som en hyldest til naturen, hvor ræven og ørnen er uvidende om den påvirkning coronaen har påført os mennesker og hvor jeg godt kan misunde dem dette aspekt af deres fugle/dyreliv.

Kontakt kunstneren her:

Tlf.nr. 2925 9337

Mail bechrudbeck@adr.dk

Værk 1: “Kongeørn”. Mål 40x30 cm. Pris 1.000 kr. inkl. ramme.
Materiale: Digitalt skabt billede (foto+akvarel) som cicléeprint

Værk 2: “Ræv”. Mål 40x30 cm. Pris 1.000 kr. inkl. ramme.
Materiale: Digitalt skabt billede (2 fotos) som cicléeprint

Susanne Ulf Hansen

Kontakt kunstneren her:

Tlf.nr. 2485 6104

 Mail susanneulfh@gmail.com

www.ulfhansen.dk 

 

Værk 1: “Isfjeld i Grønland”. Akvarel. Mål 25x27 cm.

I denne coronatid,hvor jeg ikke har kunnet dyrke forskellige aktiviteter og besøge venner og familie så ofte, som jeg plejer, har jeg haft god tid til at male.

Jeg skal udstille Grønlandsbilleder i Fyrgården i Hundested fra 22/5-20/6 2021,-så meget tid er gået med at male nye billeder til udstillingen der.

Billedet er ikke til salg.

Værk 2: “Snefalke” Olie. Mål 48x60 cm.

Jeg har det sidste årstid- på grund af coronanedlukningen-haft god tid til at fordybe mig i maleriet,og er derfor begyndt at tage oliemaleriet op igen.De 2 snefalke er malet med vandbaseret oliemaling. Da jeg mest maler akvareller, passer det mig fint, at kunne blande oliefarverne med vand.

Billedet er kke til salg.

Isabelle Strauss

Corona er med os, omringer os. Vi bliver mindet om det 24-7. Det stresser, larmer og lammer. Begrænsninger bliver hverdag. Mit frirum og mine energikilder bliver taget fra mig. Min skabertrang og inspiration bliver stækket og jeg går i dvale.

 

Kontakt kunstneren her:

Tlf.nr. 5116 7276 

Mail isabellestrauss@gmail.com

Værk 1: “Efterår”. Mix media. Mål 24x30 cm. Pris 1.250 kr.

Bladene falder af træerne, og det bliver koldere og mørkere i vejret. I henført betydning til Corona, afslutning på det man kender, ængstelsen erstatter trygheden. Begrænsninger påtvinges en. Afslutning på den lyse tid, starten på mørket.

Værk 2: “Lys i mørket”. Akryl. Mål 40x50 cm. Pris 2.500 kr.

Det begynder at boble i mig, noget vågner af dvalen. Lysten og fighter viljen titter frem, de første prøvende skridt tages. Corona skal og må ikke begrænse og diktere min tilværelse. Der er lys i mørket, håb forud. Foråret er på vej.

Lis Glidal

Maleriet i denne tid har holdt mig væk fra at være ensom. Jeg bor alene  ser mine børn og børnebørn går ture i skov og ved havet

 

Kontakt kunstneren her: 

Tlf.nr. 4273 0703

Mail lisglidal@hotmail.com

Værk 1: “Under vandet”. Mål 60x60 cm. Pris 2.500 kr.

Værk 2: “Landskab”. Mål 60x60 cm. Pris 2.500 kr.

Niels Lolle

Kontakt kunstneren her:

Tlf.nr. 2940 2155

Mail Niels.lolle@mail.dk

www.nielslolle.dk

Værk 1: “Solopgang i ryggen”. Mål 60x80 cm. Pris 4.500 kr. Akryl på lærred.

Corona eller ej- Solopgange er og bliver et hit. Ved dette motiv fra Gilleleje Havn er det solopgangen bagfra der skaber kontrasterne mellem lys og mørke.

Værk 2: “Kutter på vej mod Gilleleje Havn”. Mål 60x80 cm. Pris 4.500 kr. Akryl på lærred.