April 2021

Haldis Wirstad

"Jeg er akvarelmaler, elsker at male akvarel.   

Jeg bliver grebet af processen, penslerne, det sanselige papir, farvene som flyder, hvor det kommer uventede, ting frem.

Arbejder med collage, monotypi, afmaskning, blander tusch og oliekridt. 

Motiverne er landskaber, blomster og opstillinger. Arbejder også abstrakt.
 
Nogle gang lykkes det andre gang bliver det kun til collagestumper. 

 

Kontakt

Tlf.nr. 4116 4010

Mail halldis@teliamail.dk

Marts 2021

Anne-Marie Pedersen

"Naturen er min inspirationskilde. Det smukke nordiske lys, skov, strand, himmel og hav, bjerge og dale, males ind i mine billeder. Jeg arbejder abstrakt/ekspressivt, hvilket betyder, at mine malerier bliver til i selve arbejdsprocessen, som er spontan og intuitiv. Jeg arbejder med akryl, olie og pasteller. Har som regel gang i flere malerier samtidig. Der formes, forandres, males over og eksperimenteres, indtil billedet giver mig en følelse af glæde og forløsning". 

Se mere på www.anne-mariep.dk eller

www.cypergalleriet.dk/1419

Februar 2021

Michael Pulz Routhe

"Jeg er autodidakt maler på nu 58 år, der har malet i 40 år. Jeg har været en såkaldt ”On N Off” kunstner, men har de sidste 6 år været yderst virksom med kunsten, som for mig renser dagligdagens støv som udgangspunkt – og fordrer hermed udtryk i flere kunstkategorier. Herunder, Abstrakt, Surrealisme, PopArt Retrospektiv og realisme. Akvarel har nu også sneget sig ind i mit virke som artist. 

Jeg lægger meget vægt i at bruge farverne og lyset i mine værker, uanset hvilke motiver det spiller sig ud. I portrætter bruges farverne modsatrettet, så farverne eksv skaber portrættet fra Naturalisme, til realisme / Popart eksv."

Du kan se mere på facebook artPulzpainting eller på instagram på michael_routhe_Pulz samt her på vores kunstnerliste.

Januar 2021

Anna Christine Gejlsbjerg

Anna Christine har altid malet og begyndte at udstille og sælge sine værker tilbage i 1971. Hun maler oftest i emner/ serier, hvor en serie kan indeholde 2 billeder indtil 120 og hun har i tidernes løb malet ca. 900-1000 billeder. 

Værkerne kendtegnes farverige og der males altid i olie, oftest på lærreder og til musik som en vigtig ingrediens.

Deltog bl.a.  i udstillingen på Annaborg, hvor emnet var: HVAD FARVER KAN.

Har udstillet mange forskellige steder i ind- og udland.

Anna Christine har endvidere eget galleri, i Anisse Nordsjælland, hvor hun udstiller egne billeder. Inviterer til kunstkreds og snak om kunst. 

Se mere på www.galleri-gejlsbjerg.dk eller på fb under Anna Christine Gejlsbjerg eller her på vores kunstnerliste.