Juli 2021

Niels Lolle

"Min baggrund som bådebygger og tilknytning til maritime miljøer i øvrigt, smitter af på lærrederne. Jeg er fascineret af havets uendeligt skiftende udseende, dets spejlinger i himlen og omvendt".

"Jeg er ydmyg overfor den skønhed, der viser sig i naturen, bl.a. en tidlig morgen i Gilleleje og Færøernes voldsomme, smukke og barske natur, der gør at jeg vender tilbage gang på gang. Og ikke mindst Grønland, som jeg venter med længsel på at vende tilbage til, når coronaen er under kontrol. Næste gang bliver min base Upernavik".

Kontakt

Tlf.nr. 29402155

Mail Niels.lolle@mail.dk

Se mere på www.nielslolle.dk

Juni 2021

Isabelle Strauss Hansen
 
"Jeg er født i Paris, Frankrig og har boet i Danmark siden 1967. Jeg er gift og bosat i Dronningmølle.

Så længe jeg kan huske, har jeg udtrykt mig kreativt på mange forskellige måder. Det har været gennem syning, patchwork, tegning eller maling.

Jeg lader mig inspirere at naturen her omkring hvor jeg bor og af mine rejser. Jeg maler både abstrakt og figurativt. Her på det sidste er jeg begyndt at indføre portrætter i mine billeder".

 
Kontakt
 
Tlf.nr. 5116 7276
 
 
 

Maj 2021

Jane Blichfeldt

 "Uanset hvad jeg maler har jeg hjertet med. For tiden fanges jeg af motiver der rummer forfald, kasserede biler og både, der fortæller en historie. Om ejerne, om tiden der svandt, de smukkeste brugsspor om et levet liv".

Kontakt

Hostrupvej 10A

3400 Hillerød

Tlr.nr. 3056 5806

Mail blichfeldtjane@gmail.com

Se mere på www.blichfeldtsgalleri.dk

 

April 2021

Haldis Wirstad

"Jeg er akvarelmaler, elsker at male akvarel.   

Jeg bliver grebet af processen, penslerne, det sanselige papir, farvene som flyder, hvor det kommer uventede, ting frem.

Arbejder med collage, monotypi, afmaskning, blander tusch og oliekridt. 

Motiverne er landskaber, blomster og opstillinger. Arbejder også abstrakt.
 
Nogle gang lykkes det andre gang bliver det kun til collagestumper. 

 

Kontakt

Tlf.nr. 4116 4010

Mail halldis@teliamail.dk

Marts 2021

Anne-Marie Pedersen

"Naturen er min inspirationskilde. Det smukke nordiske lys, skov, strand, himmel og hav, bjerge og dale, males ind i mine billeder. Jeg arbejder abstrakt/ekspressivt, hvilket betyder, at mine malerier bliver til i selve arbejdsprocessen, som er spontan og intuitiv. Jeg arbejder med akryl, olie og pasteller. Har som regel gang i flere malerier samtidig. Der formes, forandres, males over og eksperimenteres, indtil billedet giver mig en følelse af glæde og forløsning". 

Se mere på www.anne-mariep.dk eller

www.cypergalleriet.dk/1419

Februar 2021

Michael Pulz Routhe

"Jeg er autodidakt maler på nu 58 år, der har malet i 40 år. Jeg har været en såkaldt ”On N Off” kunstner, men har de sidste 6 år været yderst virksom med kunsten, som for mig renser dagligdagens støv som udgangspunkt – og fordrer hermed udtryk i flere kunstkategorier. Herunder, Abstrakt, Surrealisme, PopArt Retrospektiv og realisme. Akvarel har nu også sneget sig ind i mit virke som artist. 

Jeg lægger meget vægt i at bruge farverne og lyset i mine værker, uanset hvilke motiver det spiller sig ud. I portrætter bruges farverne modsatrettet, så farverne eksv skaber portrættet fra Naturalisme, til realisme / Popart eksv."

Du kan se mere på facebook artPulzpainting eller på instagram på michael_routhe_Pulz samt her på vores kunstnerliste.

Januar 2021

Anna Christine Gejlsbjerg

Anna Christine har altid malet og begyndte at udstille og sælge sine værker tilbage i 1971. Hun maler oftest i emner/ serier, hvor en serie kan indeholde 2 billeder indtil 120 og hun har i tidernes løb malet ca. 900-1000 billeder. 

Værkerne kendtegnes farverige og der males altid i olie, oftest på lærreder og til musik som en vigtig ingrediens.

Deltog bl.a.  i udstillingen på Annaborg, hvor emnet var: HVAD FARVER KAN.

Har udstillet mange forskellige steder i ind- og udland.

Anna Christine har endvidere eget galleri, i Anisse Nordsjælland, hvor hun udstiller egne billeder. Inviterer til kunstkreds og snak om kunst. 

Se mere på www.galleri-gejlsbjerg.dk eller på fb under Anna Christine Gejlsbjerg eller her på vores kunstnerliste.